Maarakentaminen

Huolehdimme mm. rakennusten pohjatöiden toteutuksesta, kaivinkoneurakoinnista sekä viherrakentamisesta.

Maarakennustyöt monipuolisesti

Maarakentamisessa huolehdimme rakennusten pohjatöiden toteutuksesta, kaivinkoneurakoinnista kuin myös viher- ja maisemarakentamisesta. Varsinkin saneerausrakentamisessa maansiirtäminen ja viherrakentaminen edellyttävät ammattiosaamista – myös nykyaikaista kalustoa.

Olemme erikoistuneet maarakennusurakoinnissa yksityistalouksista, kesämökkiläisistä ja taloyhtiöistä koostuvan kohderyhmän palvelemiseen. Yrityksemme perustamisvaiheessa maarakennuspalveluiden tarjoaminen uudisrakentamisen ohella täydentääkin meidän rakennuspalveluiden kokonaisuuden. Koska maarakentaminen itsessään on pitkälti kaluston parissa työskentelyä, olemme hankkineet kaivinkoneen kaivuu töiden urakointiin, sekä muuta tarvittavaa maarakennuskalustoa töiden valmiiksi saattamiseen. Kaivinkoneen varustukseen kuuluu myös energiapuukoura, jolla onnistuu energiapuiden korjaus ja pihan siistiminen vaivatta. Maa-ainesten kuljetus onnistuu traktorilla sekä tarkkuutta vaativissa ja ahtaissa paikoissa mönkijällä.

Huomioi maarakentamisen merkitys

Poikkeuksetta laajudeltaan isoissa rakennusurakoissa täytyy huomioida maarakentamisen tarpeet. Uudisrakentaminen edellyttää pohjatöiden, salaojituksen sekä maantäyttämisen ja viemäröintien toteuttamisen määräysten mukaisesti. Rakennusten kuivana pitäminen on myös rakennuksen elinkaaren kannalta yksi tärkeimmistä elementeistä ja sen vuoksi salaojien kunto tulee tarkastaa aika ajoin. Mikäli salaojien kunnossa puutteita löytyy, kannattaa ne uusia välittömästi. Maarakennus kalustomme soveltuu loistavasti juuri salaoja-remontteihin ketteryytensä ja kokoluokkansa ansiosta.

Talosi asukkaana haluat kotisi kestävän aikaa ja asumista. On siis sinun etusi, että tukeva maapohja, hyvin toimivat salaojat sekä hulevesijärjestelmä suojaa taloasi routa- ja vesivaurioilta.

Kaivinkone urakointi Kainuun alueella

Toimimme Kainuun maakunnassa, missä tarjoamme kaivinkoneurakointeja etenkin Kuhmon alueella. Maarakentamisessa urakoimme pohja- ja piharakentamisessa sekä kauttamme saa kokonaisvaltaisen jätevesipaketin, joka sisältää suunnitelman, materiaalit sekä asennusurakoinnin.

Tarvitsetko apua rakentamiseen? - Soita tai lähetä viesti

* - merkityt kohdat ovat pakollisia.

Soita minulle