Rakentaminen

Osaamiseemme kuuluvat uudis- ja korjausrakentaminen huolellisella otteella.

Millaista rakennusapua tarvitset?

Toimintaamme kuuluvat uudis- ja korjausrakentaminen sekä rakennuttaminen yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. Olipa kyseessä pienempi kodin remontointi tai haastavankin kohteen rakentaminen, olemme apunasi alusta alkaen.

Jos kaipaat kotisi kohennusta sisältä tai ulkoa, tai vesi- ja kosteusvauriot ovat vahingoittaneet asuintiloja, ota yhteyttä niin huolehdimme rakentamisen ammattitaidoilla. Kaikessa rakentamisessa toteutamme tarvittavan rakennussuunnittelun sekä rakennusluvan hakemiseen edellytettävät pääpiirustukset sinun toiveidesi mukaan.

Korjausrakentaminen eli saneeraus

Suunnitteletko kiinteistösi perusparantamista tai kunnostusta? Kenties tarvitset ullakolle tai varastolle uuden käyttötarkoituksen? Korjausrakentamisessa saat meiltä osaavaa ammattitaitoa korjaussuunnitteluun sekä odotetun lopputuloksen saavuttamiseen.

On väistämätön tosiasia, että rakennuskanta ikääntyy ja se vaatii säännöllistä ylläpitoa. Saneeraustyö poikkeaa selvästi uudisrakentamisesta, sillä kohteiden ikä ja käytetyt rakennustavat vaihtelevat. Tämän vuoksi jokaisessa korjausrakentamisen projektissa perehdymme syvällisesti kohteeseen, jotta onnistumme yhdessä saneeraustöissä.

Uudisrakentaminen

Pääsääntöisesti keskitymme yksityistalousten uudisrakentamiseen. Työn suunnittelussa huolehdimme rakennuskohteen pääsuunnittelusta, johon sisältyvät muun muassa pääpiirustusten laatiminen, kustannusarvion ja aikataulun suunnittelu. Uudisrakennusten rakentamisessa pyrimme tuottamaan terveitä, laadukkaita ja pitkäikäisiä rakennuksia ihmisille. Rakennamme mielellämme itse suunnittelemamme kohteet, mutta meiltä luonnistuu myös valmiit talopaketit sekä muut mahdolliset kohteet. Puu on lähellä sydäntämme, joten suunnittelemamme CLT-elementti- sekä hirsitalot kuvaavat parhaiten meidän ajatusmaailmaa terveestä, laadukkaasta ja pitkäikäisestä rakennuksesta.

Toimimme uudisrakentamisen rakennuttajana omakotitaloille, autotalleille, kesäasunnoille, konehalleille, varastoille sekä monille muille rakennuksille. Projektin johtamisessa huolehdimme vastaavana työnjohtajana operoinnista sekä valvonnasta.

Tarvitsetko apua rakentamiseen? - Soita tai lähetä viesti

* - merkityt kohdat ovat pakollisia.

Soita minulle